Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα

Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα,

Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα

Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλαΑναρωτιέστε για την τελευταία εκδήλωση του Twitch Rivals; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκδήλωση Elden Ring Twitch Rivals.


Από την κυκλοφορία του, το Elden Ring έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Game of the Year 2022. Παραδόξως, αυτό το εμβληματικό παιχνίδι Fromsoftware πρόκειται να συμπληρώσει την πρώτη του επέτειο στις 25 Φεβρουαρίου. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι το Twitch Rivals ανακοίνωσε ότι η εκδήλωσή του θα επικεντρωθεί γύρω από αυτό το παιχνίδι. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Twitch Rivals είναι ένα διαδικτυακό ανταγωνιστικό τουρνουά esports που περιλαμβάνει διαφορετικούς streamers του Twitch και επαγγελματίες παίκτες. Μιλώντας για αυτό το γεγονός, θα είναι ένα τουρνουά PvEvP με πολλούς δημοφιλείς streamers και παίκτες του Twitch. Αλλά η πλειοψηφία του κοινού έχει μπερδευτεί σχετικά με το πρόγραμμά του, τους συμμετέχοντες παίκτες και αν μπορούν να το μεταδώσουν. Μην ανησυχείτε, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκδήλωση Elden Ring Twitch Rivals.


Elden Ring Twitch Rivals – Πότε και πώς να παρακολουθήσετε

Το Elden Ring Twitch Rivals Event είναι ζωντανό και ξεκίνησε στις 21 Φεβρουαρίου 2023, στις 4 μ.μ./PT, 12 π.μ./GMT και 7 μ.μ./ET. Θα είναι ζωντανά στο Twitch μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2023. Μπορείτε να μεταβείτε στο επίσημο κανάλι τους στο Twitch Rivals για να παρακολουθήσετε τη ζωντανή εκδήλωση. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες streamers του Twitch θα μεταδίδουν επίσης την εκδήλωση στους αντίστοιχους λογαριασμούς ή κανάλια τους.


Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα


Έτσι, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση ροής απευθείας στα κανάλια τους για να τους υποστηρίξετε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αρκετοί δημοφιλείς Twitch Streamers συμμετείχαν στην εκδήλωση. Αυτό περιλαμβάνει streamers όπως xQc, Maximum, Luality, Mendo και άλλα.


Τι είναι τα Brackets & Event Format

Συνολικά, υπάρχουν 48 συμμετέχοντες χωρισμένοι σε 16 μεμονωμένες ομάδες σύμφωνα με τις πληροφορίες του Twitch Rivals. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες με περιορισμένο χρόνο για να κερδίσετε επιτεύγματα και να δημιουργήσετε τις καλύτερες εκδόσεις PvP. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν βετεράνο παίκτη και δύο δημιουργούς περιεχομένου. Ο παίκτης βετεράνος θα ενεργεί ως μέντορας ή αρχηγός στους δύο παίκτες δημιουργών περιεχομένου που είναι οι προστατευόμενοι.


Ομοίως, κάθε μέρα θα χωρίζεται σε δύο στάδια που είναι οι λειτουργίες παιχνιδιού PvE και PvP. Κατά τη διάρκεια του σταδίου PvE, οι παίκτες θα έχουν αρκετό χρόνο για να κερδίσουν επιτεύγματα για να κάνουν τα PvP build τους. Προφανώς, η λειτουργία PvP θα λάβει χώρα στην τοποθεσία Colosseum με τις υπερισχύουσες κατασκευές. Αλλά πριν ξεκινήσουν με το PvP, οι παίκτες θα πρέπει επίσης να ξεκλειδώσουν το Κολοσσαίο, διαφορετικά θα λάβουν ένα DNF.


Καθώς οι παίκτες θα ξεκινήσουν με το στάδιο PvE Achievement, οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν τις κατασκευές τους μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά είναι τα εξής:


  • Πρώτη μέρα: 1 ώρα και 30 λεπτά
  • Δεύτερη μέρα: 2 ώρες


Μιλώντας για το στάδιο PvP, οι διαφορετικές ομάδες θα λάβουν διαφορετικές αγκύλες αποβολής. Για την Day One από τις λειτουργίες PvP, θα είναι 1v1 μόνο με τους μέντορες ή τους βετεράνους παίκτες. Ομοίως, για το στάδιο PvP της δεύτερης ημέρας, θα είναι 2v2 μόνο με δημιουργούς περιεχομένου ή προστατευόμενους. Τέλος, για την Τρίτη Ημέρα της λειτουργίας PvP, θα είναι ένα κύριο γεγονός 3v3 που θα περιλαμβάνει όλους τους συμμετέχοντες στις ομάδες.


Σημειώστε ότι τα επίπεδα είναι περιορισμένα σύμφωνα με κάθε ημέρα στο PvP. Η ημέρα 1 θα έχει ανώτατο όριο στο επίπεδο 50. Η ημέρα 2 έχει ανώτατο όριο στο επίπεδο 100. Και, τέλος, η τρίτη ημέρα έχει ανώτατο όριο στο επίπεδο 125. Αν αναρωτιέστε περισσότερα για τις διαφορετικές παρενθέσεις, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους θα αντιμετωπίσει την ομάδα με τη χαμηλότερη ομάδα. Για παράδειγμα, 1η εναντίον 8η ομάδα. 3η εναντίον 6η ομάδα και ούτω καθεξής.


Τι είναι τα έπαθλα

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης διαφορετικά βραβεία ανάλογα με τους πόντους που κερδίζουν σε λειτουργίες PvE και PvP. Λοιπόν, εδώ είναι όλα τα μέρη και τα βραβεία που μπορούν να λάβουν οι συμμετέχοντες:


  • Pot Friend Trophy: 1ος κάτοχος θέσης
  • Φιγούρα Vyke: 2η θέση
  • Raging Wolf & Malenia Mini-Fig: 3η θέση
  • Βινύλιο Elden Ring: 4η θέση
  • Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν επίσης πολλά χρηματικά έπαθλα ανάλογα με τις θέσεις τους.


Ποιος συμμετέχει στο Elden Ring Twitch Rivals

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουμε συγκεντρώσει την πλήρη λίστα των συμμετεχόντων. Προσθέσαμε επίσης τους συνδέσμους καναλιών Twitch όλων αυτών των δημοφιλών streamers ή δημιουργών περιεχομένου Twitch. Για να μπορείτε να παρακολουθείτε απευθείας τις ροές τους. Εδώ είναι όλοι οι συμμετέχοντες (παλαίμαχοι & προστατευόμενοι) με τις αντίστοιχες ομάδες τους:


Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα

COMMENTS

Ad

Arabic,3,Assassin's Creed,2,Atomic Heart,6,Back 4 Blood,9,Banishers Ghosts of New Eden,3,Battlefield 2042,5,Bul,1,Call Of Duty,2,Call Of Duty Warzone 2,20,China,6,Crime Boss: Rockay City,2,cro,1,CS:GO,4,Cyberpunk 2077,7,Czech,2,Danca,1,Destiny 2,10,Diablo 4,16,Dinkum,1,Dragon Age,9,Elden Ring,50,Farsi,1,FİFA 23,4,Fin,1,Fortnite,12,Game Guides,42,Game News,33,Geo,1,Georgian,1,GoD Of WaR,1,Hogwarts Legacy,112,Hun,2,İndian,11,İta,1,Jpn,1,Kor,7,League of Legends,3,Ltz,1,Marvel’s Avengers,13,Minecraft,10,Modern Warfare 2,5,Multiversus,1,Need For Speed,1,Oyun Klavuzları,7,Oyunlar,3,Özb,1,Philipines,1,Pokemon Scarlet & Violet,2,Redfall,9,Resident Evil 4,5,Rus,1,Saints Row,6,Slovakça,1,Sons of the Forest,8,Suicide Squad: Kill The Justice League,4,Tacik,1,Tatarca,1,The Legend of Heroes,5,The Outer Worlds,5,The Witcher 3,15,Türkmence,1,Unreal Engine 5,8,Valorant,4,Vampire Survivors,1,Wo Long: Fallen Dynasty,1,Yeni Yayınlar,396,
ltr
item
OneGameX: Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα
Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα
Elden Ring Twitch Rivals (PvEvP): Πρόγραμμα, Κανόνες και άλλα,
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh3aEnC3IoH0nb4XK9X9rIE4xfqlTkmOguSu76M8SIKnGla6qo4m15VR3kcXEbUD15ZXuUt4t3pLjr58VB1Ykj1fDfkCFyZt-Dhm10Wl0wTiOlmuCsgF7G5dYbtc_mRdIINbQvR68OLhYTNXLQB3QSKryayovYK_J9ZKLgnBUN9ld7hGo4Mgy3V40go=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh3aEnC3IoH0nb4XK9X9rIE4xfqlTkmOguSu76M8SIKnGla6qo4m15VR3kcXEbUD15ZXuUt4t3pLjr58VB1Ykj1fDfkCFyZt-Dhm10Wl0wTiOlmuCsgF7G5dYbtc_mRdIINbQvR68OLhYTNXLQB3QSKryayovYK_J9ZKLgnBUN9ld7hGo4Mgy3V40go=s72-w640-c-h360
OneGameX
https://www.onegamex.com/2023/02/elden-ring-twitch-rivals-pvevp.html
https://www.onegamex.com/
https://www.onegamex.com/
https://www.onegamex.com/2023/02/elden-ring-twitch-rivals-pvevp.html
true
8665550627872948571
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Devamı Devamı Oku Reply Cancel reply Delete Yazar Anasayfa PAGES POSTS View All TAVSİYE EDİLEN YAYINLAR Liste Arşiv SİTEDE ARAMA Tüm Gönderiler Not found any post match with your request Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy